SOFTWARE DE DISSENY D’ETIQUETES

SOFTWARE DE DISEÑO DE ETIQUETAS

CODELAB és un programari que permet crear tot tipus de dissenys d’etiquetes de forma senzilla per a l’usuari.

Aquest programari incorpora tota la tipologia de codis de barres més utilitzada del mercat (1D i 2D), amb un assistent per crear codis amb normativa GS1 internacional tant per GS1-128 com per GS1 Datamatrix. També disposa d’un mòdul d’impressió automàtica perquè pugui ser gestionat des d’un sistema extern, així com una llibreria SDK per imprimir etiquetes integrat en programes de tercers. A l’estar desenvolupat per nosaltres, permet adaptar-se perfectament a les noves necessitats que puguin sorgir, tant especificacions de client com de noves normatives.

La gran varietat de tipologies de codis de barres permet que es puguin dissenyar etiquetes per a tots els sectors de la indústria: farmacèutica, alimentació, automoció, etc.

CODELAB també permet incorporar camps de data i hora en diferents formats, a més d’objectes visuals com línies, quadres, el·lipses i imatges en diferents formats (BMP, JPG, PNG).

Software diseño de etiquetas

CODELAB pot connectar-se a bases de dades externes per imprimir etiquetes seleccionant un registre o un rang de registres.

El nostre programari és compatible amb tot tipus d’impressores de mercat, ja que imprimeix a través del controlador de Windows. En el cas de les impressores SATO a més del driver s’incorpora la capacitat d’enviar codis d’escapament per poder imprimir data-hora de la impressora o gravar RFID.

CODELAB s’integra com a mòdul de disseny i impressió a la innovadora plataforma de NEXUS ID, que permet fer una gestió de productes i formats d’etiqueta que simplifiquen les tasques d’impressió de multi-formats i multi-idioma, molt necessària en la indústria d’alimentació.

Diseño de etiquetas

Es distribueix amb els següents tipus de llicències:

Tipus Llicència

Descripció

PRINTONLY

La licencia PrintOnly como su nombre indica solo permite la impresión de etiqueta a partir de la selección de un formato o se podrá utilizar como impresión automática.

LITE

La llicència Lite té com a major limitació que només pot imprimir en una impressora i no té accés a base de dades.

PROFESSIONAL

La llicència Professional és la més estàndard, permet tenir fins a 5 impressores configurades i disposa de mòdul d’impressió automàtica.

ENTERPRISE

La llicència Enterprise és la més estesa, no té limitacions en nombre d’impressores i disposa de mòdul d’impressió automàtica.

Taula de característiques del software

Llicencies impressió etiquetes

Descarregar Demo Codelab Software

Pots descarregar el software demo directament des d'aquí.

Compra Codelab Software

Pots comprar el software directament des d'aquí.

Descàrrega les especificacions en PDF

Descàrrega CODELAB

Sol·licita informació del software de disseny d'etiquetes