SOLUCIONS EN SOFTWARE INDUSTRIAL

Especialistes en software per a la identificació, monitoratge i traçabilitat de productes

SOLUCIÓN INTEGRAL PARA EL ETIQUETADO Y MARCAJE

SOLUCIÓ INTEGRAL PER A l'ETIQUETATGE I MARCATGE ​

Una solució integrada per a gestionar la identificació de productes en tota mena de línies de producció. POWER ID permet identificar el producte a través de sistemes inkjet, laser i transferència tèrmica. El software pot adaptar-se a equips de qualsevol fabricant de marcadors i aplicadors d'etiquetes del mercat. POWER ID pot integrar-se amb el ERP que disposi el client.


SOFTWARE DE DISEÑO DE ETIQUETAS

SOFTWARE DE DISSENY D'ETIQUETES

Codelab és un software que permet crear tot tipus de dissenys d'etiquetes de manera senzilla per a l'usuari. Aquest software incorpora tota la tipologia de codis de barres més utilitzada del mercat (1D i 2D), a més d'un assistent per a crear codis amb normativa GS1 internacional tant per a GS1-128 com per a GS1 Datamatrix. Codelab disposa d'un mòdul d'impressió automàtica perquè pugui ser gestionat des d'un sistema extern, així com una llibreria SDK per a imprimir etiquetes de programes de tercers. ​

GESTIÓN INTEGRAL DE TRAZABILIDAD

GESTIÓ INTEGRAL DE TRAÇABILITAT

Nexus ID centralitza l'administració de les dades de etiquetaje i traçabilitat des d'un únic panell de gestió. És una plataforma basada Asp.net MVC 5, que disposa d'una interface web d'usuari que permet associar un format d'etiqueta a un producte, gestionar i visualitzar formats d'etiquetes, realitzar impressió d'etiquetes en impressores connectades en xarxa, visualitzar l'estat dels treballs d'impressió, etc. Nexus ID manté els equips de producció amb el software sempre actualitzat.

solucion-gestion-almacen

SOLUCIÓ PER A LA GESTIÓ DE MAGATZEM

ALMA és una solució que permet gestionar de manera integral un magatzem logístic, pot controlar un producte des de la seva entrada a magatzem fins a la seva expedició. La solució ofereix a l'usuari agilitat i mobilitat per a realitzar pràcticament totes les operatives de la gestió del magatzem des d'un terminal mòbil, i gràcies a la seva estricta política d'usuaris, el sistema permet un control màxim dels operaris i les operatives que pot realitzar cadascun, evitant errors i optimitzant recursos.

Desenvolupament de software
VEURE MES

Consultoria
VEURE MES

Formació
VEURE MES